De Hoop Betonmortel

Sinds 1960 uw betrouwbare partner


Vol enthousiasme produceren en leveren wij betonmortel vanuit onze betoncentrales in Terneuzen en Breskens. Iedere dag staat ons team voor u klaar om uw betonmortel volgens afspraak af te leveren. Voor zowel aannemers als particulieren

Kennis en ervaring

Sinds 1960 is De Hoop Betonmortel een gevestigde waarde in Zeeuws-Vlaanderen. We beschikken over een moderne en volledig geautomatiseerde betonmortelcentrale in combinatie met een aangepast wagenpark.

De vele mogelijkheden aan productsamenstellingen geeft ons de mogelijkheid om de meest complexe vraagstukken op betontechnologisch gebied op te lossen. De vele ontwikkelingen in de betontechnologie en de continu aangescherpte eisen aan de mortels zorgen ervoor dat steeds vaker een beroep wordt gedaan op onze kennis en ervaring. Wij nemen die adviesfunctie graag op ons en kunnen, in nauw overleg met u, een optimale samenstelling vaststellen.

Diversiteit

De diversiteit aan productmogelijkheden geeft ons ruime mogelijkheden om aan uw vraag te voldoen. Door deze mogelijkheden te combineren met een flexibele logistieke planning kunnen wij alle bouwlocaties in Zeeuws-Vlaanderen voorzien van de gewenste betonmortelproducten.