Onze betonmixers

Flexibel en optimale service


Flexibiliteit en service zijn zeer belangrijk binnen onze organisatie. Om hierop in te spelen beschikken wij over betonmixers met een inhoud variërend van 9m³ tot 13m³. Waardoor wij de betonmortel altijd op de juiste plaats en op het afgesproken tijdstip kunnen leveren.Voortaan wordt de levering van betonmortel deels op duurzame wijze vervoerd. Er rijdt bij ons zusterbedrijf Betonmortel Grevelingen een volledig elektrisch aangedreven betonmixer. Bij De Hoop Betonmortel rijdt een mixer met een elektrisch aangedreven betonmixeroplegger. De elektrische mixer heeft niet alleen een positief effect op de luchtkwaliteit, maar ook de geluidsoverlast wordt sterk gereduceerd. Hiermee wordt inhoud gegeven aan duurzaam bouwtransport.

20200318 Electrische betonmixer Terrein DHBM 30

Geautomatiseerd statusmeetsysteem

Daarnaast hebben we een volledig geautomatiseerd statusmeetsysteem waarmee betonmixerbewegingen tijdens het dagelijks uitvoeren van het transportprogramma kunnen worden gevolgd. Door de status van de verschillende betonmixers te koppelen aan het planningsprogramma kunnen we direct reageren als er problemen zijn in de productie, onderweg of op de bouwplaats. En kunnen we de juiste maatregelen nemen zodat stagnatie tot een minimum wordt beperkt.

Lossen

Een betonmixer kan, zonder voorafgenomen maatregelen, niet van de verharde weg af. De mixer lost de betonmortel via een goot in de bekisting of in een ander transportmiddel zoals een kruiwagen, een kubel van een kraan of bak van een betonpomp.