Content Visual

Producten

De betontechnologie ontwikkelt zich in een hoog tempo en de wijze van produceren moet zich daarbij aanpassen. De meetmethoden worden steeds geavanceerder en nieuwe software opent daarvoor mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het berekenen van betonsamenstellingen of het inspelen op werkomstandigheden. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet om continu ons productieproces up-to-date te houden.

 

Productmogelijkheden

De Hoop Betonmortel produceert een breed scala aan cementgebonden producten. Deze worden specifiek afgestemd op het bouwwerk en de wijze van verwerking. De samenstelling kan varieren van de traditionele betonmortel tot betonmortel voor licht- of schuimbeton, vloeistofdichtbeton, extra zwaar beton, vezelversterkte beton, onderwaterbeton of betonmortels voor beton met zeer hoge sterkte. Verder zijn er de geavanceerde hoog vloeibare en zelfverdichtende betonmortels. Echter alles hangt af van de toepassing en verwerking. Wij zijn er om hierin advies op maat te geven.

 

Levering op gebruikerseisen

Betonmortel is een halffabricaat waarmee een constructie gemaakt wordt. Vaak heeft de opdrachtgever wensen waaraan de constructie, in de gebruikersperiode, moet voldoen. Dat gebeurt aan de hand van kenmerken zoals: sterkte, duurzaamheid, verwerkbaarheid, gewicht, kleur, e.d. Dit zijn voor ons zeker geen onbekende begrippen en aan de hand van de genoemde eisen zorgen wij in goed overleg voor de gewenste samenstelling.

 

Levering op samenstelling

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat de klant zelf een samenstelling van de betonspecie formuleert. Wij leveren vervolgens de gevraagde samenstelling. De klant dient in dit geval wel rekening te houden met de in het werk ontwikkelde materiaaleigenschappen.